Корейські інновації — лідери у сфері краси

event 13:17 Четвер 21 Жовтня 2021 БЛОГ

Феномен корейської філософії краси підкорив весь світ. Особливий підхід до догляду за шкірою й мейкапу породив безліч унікальних новинок, якими користуються жінки далеко за межами Південної Кореї. Це одні з кращих інновацій, що є на ринку сьогодні. Ознайомитися з асортиментом ексклюзивної корейської декоративної косметики можна в каталозі інтернет-магазину «Ватсонс»: watsons.ua/ru/koreyskaya-kosmetika/koreyskaya-dekorativnaya-kosmetika-/c/kcreams.

Фактично, багато західних косметичних брендів перейняли корейські тенденції, і сьогодні ми знаходимо безліч продуктів, які є результатом цієї спадщини.

BB-креми

BB-крем дослівно — «бальзам краси», який являє собою крем для маскування недосконалостей шкіри. Уперше він був розроблений німецьким дерматологом у 1960 році. Корейці поліпшили його формулу й перетворили на диво для багатозадачного догляду за шкірою. На цей час BB-креми використовуються, щоби вирівняти тон шкіри і виправити недоліки. Більшість не тільки покривають шкіру, але й захищають її від сонця і зволожують. BB-креми стали дуже популярними, оскільки є більш легкою альтернативою тональним засобам.

СС-креми

У порівнянні з BB-засобами CC-креми (для корекції кольору) ще більш легкі. Основна їхня мета — приховати знебарвлення й гіперпігментацію. Водночас крем допомагає зволожувати шкіру протягом дня. Унікальність продукту в тому, що він не просто приховує проблемні ділянки, а фактично вирівнює будь-які червоні або темні плями.

Кушони

Чи то корейський бренд чи ні — сьогодні кушон можна знайти в кожному косметичному магазині. Це компактний спонж, просякнутий тональним кремом. Деякі варіанти поставляються з дзеркалом, що дає змогу підправити зовнішній вигляд на ходу. Завдяки зручному для подорожей розміру ця косметична інновація дає змогу носити тональну основу й засоби з догляду за шкірою в одному невеликому компактному корпусі. Найперший тональний крем «Air Cushion» був випущений у 2008 році корейським брендом IOPE.

Тканинні й гідрогелеві маски

Це предмет першої необхідності в корейському розпорядку догляду за шкірою, і їхні варіанти нескінченні. Дають змогу миттєво отримати заряд енергії та освіжити шкіру, практичні і прості у використанні. Застосовуються для зволоження як частина базового догляду для всіх типів шкіри будь-якого віку.

Наприклад, можна використовувати універсальну зволожувальну маску, просочену розчином гіалуронової кислоти й ліпідних сфер, інкапсульованих пантеноловою кислотою, які покращують текстуру шкіри й надають сяяння. Для жирної шкіри підійде матуюча гідрогелева маска з потужним концентратом активних інгредієнтів, які допомагають зменшити блиск і недосконалості, а також володіють балансувальною дією. Нічна маска — це високоефективний засіб, який створює захисний бар’єр, дозволяючи потужним компонентам швидко і глибоко проникати в шкірний покрив. Маска з ефектом ліфтингу забезпечує інтенсивну регенерацію й миттєве розгладжування шкіри.

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward