Їх краще не злити: найревнивіші Знаки Зодіаку

event 10:52 Четвер 25 Листопадаа 2021 БЛОГ

Всі ми в більшій чи меншій мірі ревниві. Про те для деяких це відчуття є миттєвим та швидко проходить, а для інших це може стати причиною розлучення або розірвання стосунків.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про те, які Знаки є найревнивішими, розповіла астропсихолог Валентина Виттрок.

Скорпіон 

Представники цього Знаку є найревнивішими. В коханні скорпіони щирі, тому прив’язуються до людей всерйоз та надовго, але рідко пробачають навіть натяки на зраду своєї другої половинки. Вони вважають такий знак смертельною образою.

Коли Скорпіони дізнаються таку новину то пускають в хід скандали, сльози, істерики та обіцяють покінчити життя самогубством. 

Телець

Їхня ревнивість обумовлена їх почуттям власності, тому на факт зради вони реагують бурхливо та буйно. Зазвичай, вони кричать, трясуть свою другу половинку, а в порив злості можуть підняти на неї руку. 

Про те, вони швидко заспокоюються. Але навіть хвилина їхньої агресії може зруйнувати стосунки.

Читайте також: Гороскоп на 26 листопада: що чекає на Тельця, Рака та інші знаки зодіаку

Лев

Вони можуть витерпіти що завгодно, але не зраду коханої людини. На ґрунті ревнощів вони влаштовують грандіозний скандал із сльозами, биттям посуду, після чого пробачать зрадника, оскільки не вміють довго тримати образи.

Рак

Раки все сприймають все близько до серця, а зраду – особливо. Вони будуть довго плакати, влаштовувати істерики. Коли це все мине, вони не перестануть дивитися на свого партнера з докором, та ніколи вже до нього не повернуться.

Риби

Риби, будучи головними метальниками і каскадерами зодіаку, вважають за краще витати в хмарах, спускаючись на грішну землю вкрай рідко. Напевно, тому людина, яку вони вважають своєю другою половинкою, є для них зосередженням найкращих якостей: розуму, доброти, благородства, вірності, чесності, почуття гумору. Однією з причин, які змусять Риб повалити свого ідола з п’єдесталу і поглянути на нього без рожевих окулярів, є, коли вони розуміють, що партнер їм не вірний. Як правило, в таких випадках їхньому розпачу не буває межі. Причиною ревнощів у представників цього знака найчастіше стають незначні приводи, на які інші не звернули б уваги, але для Риб навіть вони виявляються підставою для всесвітньої катастрофи.

Джерело

Автор:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward