БЛОГ

Гороскоп на 30 червня: що чекає сьогодні на всі знаки Зодіаку

Сьогодні є ризик забути про почуття міри і наламати дров зопалу. Намагайтеся тримати себе в руках в цю добу. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Овна сьогодні чекає день повний розчарувань. Не обов’язково, що ви зіткнетеся з якимись серйозними проблемами. Можливо, просто хтось із близьких не виправдає ваших надій. 

Телець

Сьогодні гороскоп Тельця сприятливий у всьому, що стосується любові, родинних і дружніх уз, а також будь-яких інших відносин. Оточіть себе рідними людьми – і день пройде чудово. 

Близнюки

День відмінно підходить для нових починань. Старт будь-яких проєктів буде вдалим і закласти міцний фундамент на майбутнє. 

Рак

Можливі нервові зриви в зв’язку з подоланням складних перешкод на роботі або вдома. Зведіть до мінімуму свої обов’язки, проте не втрачайте можливості змінити на краще своє особисте життя.

Лев

У Лева сьогодні буде все так і горіти в руках. День відмінно підходить для завершення будь-яких раніше розпочатих справ, причому чим значніше і глобальніше ці справи, тим краще. 

Діва

Постарайтеся утриматися від зустрічей зі знайомими і контактів з партнерами. Саме в цей день нові знайомства матимуть негативні наслідки.

Терези

Терези сьогодні здатні легше звичайного піддаватися чужому тиску і йти на поступки, які невигідні їм. Не дозволяйте вам маніпулювати. 

Скорпіон

Сьогодні – відмінний день, який подарує Скорпіону заряд бадьорості, сонячної енергії та позитиву. Будь-які справи ви будете робити граючи. 

Стрілець

Тонка дипломатія і рідкісна здатність до аналізу ситуації повинні стати сьогодні вашим помічником у всіх контактах. У вас завидна працездатність – встигнете зробити напрочуд багато.

Козеріг

Сьогодні тяга Козерога до спілкування може приймати форму крайнощів, висловлюючись в підвищеній балакучості і прагненні перебувати в центрі подій.

Водолій

Сьогодні Водолій може демонструвати впертість: його практично неможливо збити з пантелику або переконати. Зупиняти його також безглуздо, як рухається напролом танк.

Риби

Цей день обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому та суспільному житті. Ваш життєвий потенціал буде знаходитися на висоті.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Прогноз погоди на 30 червня: в Україну знову повертається спека

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Забутий суперфуд: поживний щавель, який збагатить ваш раціон

Якщо ви хочете розширити свій вибір листової зелені на ринку, щавель – це зелень, яку…

6 години ago

Як правильно приготувати спаржу: 4 швидкі способи

Настав сезон спаржі – вишуканого овочу, сповненого корисних елементів та вітамінів. Спаржа готується дуже швидко,…

8 години ago

Шикарний блиск за 5 хвилин: цей простий трюк у душі зробить волосся, як у рекламі

Ви коли-небудь бачили волосся, яке так блищить, що схоже на дзеркало? Звичайно, так — у…

9 години ago

Через які помилки можна втратити урожай груш: не всі садівники знають

Груша – невибагливе дерево і при належному догляді за рослиною, плоди виростають смачними, соковитими та…

10 години ago

На Закарпатті жителька Ужгорода постане перед судом за організацію азартних ігор онлайн

Детективи Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного проведення азартних ігор,…

11 години ago

Вдарив, а потім викрав телефон: поліцейські Дніпра оголосили підозру зловмиснику

Вчора ввечері, 16 травня, у Дніпрі 37-річний чоловік напав на 40-річного перехожого та відібрав у…

11 години ago