БЛОГ

День Святого Миколая: топ кращих подарунків

День Святого Миколая святкують у ніч з 18 на 19 грудня. Саме в цю ніч подарунки залишають не лише почуття казки та чудові спогади з дитинства, а й нагадують нам, що саме в цей час можна зробити щасливим тих, хто поруч.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Щоб не залишити своїх рідних без подарунків у цей магічний час, ми зібрали для вас підбірку цікавих подарунків, які можуть підійти на будь-який смак та захоплення ваших близьких.

Що подарувати на Святого Миколая рідним і близьким 

Книги

Дуже важливий подарунок, який створить потрібний святковий настрій – це книги. Для дітей зараз є безліч варіантів красивих розмальовок, а для юних та зовсім старших людей спеціальна література, яка врятує довгі зимові вечори ваших рідних.

Техніка

Це може бути будь-що, залежно від розміру вашого бюджету та потаємних бажань вашої рідної людини: від портативного зарядного пристрою до новенького iPhone 12.

Домашні дрібниці

Пледи, ароматичні свічки, рамки для фотографій, пов’язки на очі для сну, чашки для чаю, гірлянди та безліч інших варіантів можна придумати для подарунків під подушку.

Прикраси та аксесуари

Якщо ваш коханий чоловік чи мудрий батько давно мріяли про красивий класичний годинник – саме час подбати про його покупку. А красиві браслети та сережки точно не залишать байдужими вашу сестру чи доньку.

Також це можуть бути стильні окуляри, пояси для штанів, парасольки, запонки, новий кейс для телефону та інші речі для доповнення образу ваших рідних.

Їжа

Чи не найважливіший атрибут свята Миколая – це ароматні мандарини в домішку з різними цукерками та печивом. Ви можете як купити готові набори, які можна знайти в різних соціальних мережах, так і створити власний набір, наповнивши подарункову коробку, до прикладу, арахісовим маслом, смачними шоколадками, можливо, маленькою пляшечкою елітного алкоголю (якщо для дорослих) і ще якимись особливими десертами.

Подарункові сертифікати

Такий подарунок можна вважати універсальним, адже, щоб не прогадати зайвий раз з косметикою чи кольором краватки, завжди можна придбати сертифікат або квиток.

Це може бути сертифікат на СПА-процедури чи похід до косметолога, або ж квиток на улюблений концерт чи футбольний матч. Також ви можете придбати на лімітовану суму карточку для покупок книг, одягу чи прикрас.

Набір чашок

Любителям кави подаруйте набір чашок з блюдцями, в яких вони будуть подавати своїм гостям ароматний еспресо. Оскільки це різдвяний подарунок, вибирайте різдвяний порцеляновий сервіз красивого червоного і золотого кольорів. Він відмінно доповнить оформлення будь-якого святкового інтер’єру.

Настільна гра

Настільна гра – це подарунки від Святого Миколая, які ми можемо успішно дарувати не тільки дитині, але і дорослому. У цій категорії знайдеться щось для кожного.

Читайте також: Як приготувати оладки на кефірі

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Міноборони Німеччини просить уряд виділити для України додаткові 3,8 млрд євро

Міністерство оборони Німеччини звернулось до федерального уряду країни з проханням виділити додаткові 3,8 млрд євро…

9 хв. ago

8 тисяч доларів за «квиток» до Угорщини: у Миколаєві викрили осіб, які переправляли ухилянтів за кордон

У Миколаєві затримали трьох осіб, які незаконно переправляли ухилянтів за кордон. Про це повідомляє Миколаївська…

39 хв. ago

На Дніпропетровщині чоловік із ножем напав на військового з ТЦК

Подія сталася у 18 травня, у місті Синельникове на Дніпропетровщині. Цивільний чоловік напав з ножем…

1 годину ago

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка: дитина загинула

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні, пише ТСН. Натомість рідні загиблого,…

2 години ago

Усик став першим абсолютним чемпіоном світу з боксу в надважкому дивізіоні (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 травня, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став першим абсолютним чемпіоном світу в…

2 години ago

Відтепер захищатимуть Україну з небес: Рівненщина втратила трьох захисників

На Рівненщині востаннє зустріли трьох загиблих воїнів: Сергія Годуна, Володимира Самкова та Олександра Карпенка. Сергій…

3 години ago