Чому чоловіки пропадають після першого побачення

event 14:38 П’ятниця 24 Грудня 2021 БЛОГ

Чоловіки розповіли реальні історії, чому вони пропадають після першого побачення. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Він пропадає, оскільки дівчина напилася

«Одна панночка все побачення плакала і розповідала, що її подругу всі вважають крутішою, ніж вона. Напивалася поступово та плакала. Залишив її біля її під’їзду, пообіцявши підтримувати неодмінно і все виправити, та й плів щось про те, що її подруга — повна дурепа. Їхав додому напідпитку і найпоганішому настрої». 

Він втече, оскільки п`яні люди виглядають огидно. Жінка й сама не перетелефонує чоловіку, який на першому побаченні нап`ється.

Ви його обдурили

«Дівчинка з котиком замість фото на аватарці. На побачення прийшов колобок вагою кілограм 80 і зріст 140 у стрибку, одягнений у народному стилі. Потягла мене романтично гуляти на Фонтанку, дорогою дивилася в рот і картаво мною захоплювалася. На прощання вчепилася і намагалася цілуватись, але, на щастя, не дострибнула».

Ніхто не любить, коли його обманюють. Якби до жінки прийшов би пенсіонер, а розповідав про себе, що він імпозантний молодий чоловік, то Ви ж також втечете.

Читайте також: Любовний гороскоп на січень 2022: кому зі знаків Зодіаку пощастить у кохані

Ваше життя це “очікування – реальність”

«Одна жінка в листуванні завжди розповідала про свої подорожі Європою, про відвідування модних показів і про те, яка безголова у неї хатня робітниця. На побачення прийшла з фейковою Louis Vuitton із переходу. Кого вона хотіла обдурити, цікаво?» 

Чоловік може подумати, що ви “пустушка” та комплексуєте це казками. І якщо Ви почали брехати, то будете й продовжувати далі.

Ваш зовнішній вигляд не відповідає ситуації

«Я одного разу запросив жінку до дорогого ресторану. Ми довго спілкувалися в Мережі, я натурально закохався, хотілося її вразити. Вона прийшла без макіяжу, у стоптаних старих кедах і з величезною потертою сумкою. Весь вечір думав, що на нас усі витріщаються. Потім замовив коньяку і сам почав вирячитися на красунь при повному параді. Звичайно, більше не зустрічалися».

Чоловік зрозуміє, що Ви його абсолютно не цінуєте та не поділяєте його інтереси.

Джерело

Автор:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward