Астрологиня назвала найчесніші знаки Зодіаку

event 13:23 Четвер 09 Вересня 2021 БЛОГ

Чесність це одна із найдостойніших рис характеру. Проте вона притаманна далеко всім людям. Астрологи виділяють найчесніші знаки Зодіаку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Хтось чесний більшою мірою, хтось — меншою. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найчесніші знаки Зодіаку.

Стрілець

Стрільці, можливо, і самі не раді тому, що постійно говорять правду — погодьтеся, іноді непогано і збрехати, але, перш ніж вони встигають подумати, що їм сказати, язик вже необережно вибовкує всі їхні таємниці. До того ж у представників цього знака таке поняття про порядність, яке не дозволяє їм брехати. Втім, це їм і не вдається — сказавши неправду, вони обов’язково потраплять в ситуацію, за якої все вийде назовні, і будуть почуватися ніяково.

Лев 

Леви, як відомо, царі зодіаку, а де ви бачили, щоб благородні особи брехали — це їм якось не за рангом. Тому представники знака не стануть обдурювати інших, навіть якщо в цьому буде необхідність, тому в більшості випадків їм можна вірити на слово — не підведуть. Втім, і з ними не варто хитрувати — вони відчують, що їм брешуть, і їхньому обуренню не буде меж — вони хочуть, щоб з ними поводилися так само як поводяться з іншими вони самі.

Овен 

Овнам не до вподоби брехня — цей вогненний знак вважає нижче своєї гідності обдурювати інших людей. Попри вибухонебезпечність свого характеру, вони, швидше промовчать, ніж скажуть неправду, тому їм можна довіряти у всіх життєвих ситуаціях. Однак слід пам’ятати, що представники цього знака вкрай негативно ставляться до чужої брехні, тому не варто і намагатися — наслідки такого вчинку, тільки-но вони запідозрять, що їх ошукують, можуть бути вкрай непередбачуваними.

Читайте також: Гороскоп на 9 вересня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward