Україна може звільнити Донбас вже завтра – ексвійськовий США

event 10:56 Вівторок 22 Вересня 2020 ПОДІЇ

З військової точки зору українська армія здатна звільнити окупований Донбас, оскільки у неї є достатньо військового досвіду.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Капітан 1-го рангу ВМС США у відставці Юрій Табах повідомив, що українська армія може військовим шляхом звільнити окуповані РФ території Донбасу хоч завтра.

Коментар: “Моя особиста думка: з військової точки зору ви Донбас можете взяти завтра. Ваша (сьогоднішня) армія – не армія 2014 року. Вона добре озброєна. Вона обстріляна, сильна. Там є бойовий досвід, а він нічим незамінний. Можливо, патріотизму немає, але професіоналізм є“, – сказав американський офіцер.

На його думку, українська армія не йде в наступ, оскільки після звільнення окупованої території виникне багато проблем, які неможливо вирішити військовим шляхом.

Табах розповів власну думку щодо повернення Україні анексованого Криму, зазначивши, що ця проблема вирішується простіше, ніж з Донбасом.

Коментар: Що стосується Криму… Я думаю, що Росія все ж розвалиться – сподіваюся, до того, як (розвалиться) Україна, – і Крим теж відійде. І буде або незалежною структурою, або прийде назад до України. А прийде він до України тільки з однієї причини: якщо в Україні буде високий рівень життя, буде мало корупції, люди будуть отримувати хороші зарплати і життя тут буде набагато краще, ніж в Криму“, – сказав Табах.

За його думку, найкращим варіантом було б і схоже вирішення військового конфлікту на Донбасі.

Джерело: сайт Гордон

Читайте також: США закликали Росію залишити Крим з Донбасом і звільнити всіх ув’язнених (відео)

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward